Tanszékünkrõl
Küldetésünk
Elérhetõségeink
Történet
Térkép
Partnereink
Nemzetközi díjak


"Legzöldebb Tanszék 2011, 2012"


Gratulalunk!
Czirkos Zoltan

Czirkos Zoltán kollégánk elnyerte Az év informatikai oktatója elismerést, melyet a VIK javaslata alapján a Magyarországi Vezetö Informatikusok Szövetsége ítélt oda. Gratulálunk! Link1. Link2.

Idén az Elektronikus  Eszközök Tanszéke adjunktusa, Czirkos Zoltán oktatói tevékenységét díjazta a VISZ. A fiatal szakember 2006. óta dolgozik az egyetemen, 2012-töl az Elektronikus Eszközök Tanszéke adjunktusaként. A zsüri elsösorban az elméleti és gyakorlati képzés összehangolásában, illetve a modern oktatási eszközök alkalmazásban elért eredményeit hangsúlyozta értékelésében.

A Vezetö Informatikus Szövetsége (VISZ) magyarországi nagyvállalatok informatikai vezetöit tömörítö non-profit szervezet, amely az informatikai rendszereket és szolgáltatásokat vásárló szervezetek érdekeit képviseli, és tevékeny szerepet vállal az informatikai szektor szereplöi közti érdekegyeztetésben. Emellett rendszeres workshopokkal segíti az informatikai vezetöknek szakmai fejlödését, továbbképzését. A CIO szakma elismerésének növelése érdekében Év CIO-ja díjjal ismeri el minden évben a legkiválóbb informatikai vezetö munkáját. A Szövetség kiemelt feladatának tekinti az utódképzést. Szakértöi folyamatosan tartanak órákat az egyetemeken, nagyvállalati IT-igazgatók mutatják be saját informatikai rendszereiket, így a hallgatók betekintést nyerhetnek a valós informatikai életbe. 2002. óta minden év szeptemberében kiírják az Év Informatikai Oktatójának járó pályázatot, amelyre minden olyan felsöoktatási intézmény pályázhat, amelyen informatikai képzés folyik.
 
Image
 
© 2019 EET
2019.03.23 [21:33] Hirek arrow A tanszéki élet hírei arrow Gratulalunk!