Fõmenü
Hirek
Keresés
Linkek
Intranet


"Legzöldebb Tanszék 2011, 2012"


60. szuletesnap
Image
 
Gratulalunk!

Kovacs Ferenc

Az MTA Székházában tartott 2018. november 5-ei ünnepség részeként átadták a kiemelkedö tudományos életmüvek elismeréseként az Akadémia Elnöksége által adományozott Eötvös József-koszorúkat.

Az Elektronikus Eszközök Tanszéke professor emeritusa, Kovács Ferenc, az MTA doktora, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kar professor emeritusa, a hazai mikroelektronika és informatika egyik kiemelkedö kutatómérnöke, oktatója a magzati szívmüködés passzív analízisére alkalmas müszer és az ahhoz kapcsolódó feldolgozóeljárás kidolgozásáért, valamint hét a villamos- és informatikai mérnökképzést támogató, színvonalas monográfiája elismeréseként kapta a kitüntetést.

Gratulálunk sikeréhez! 

Image

 
Gratulalunk!
Hegedus Janos

2018.10.11-én, a Veszprémben megrendezett Lux et Color Vespremiensis konferencián Hegedüs János doktorandusz hallgató (EET) átvette a Magyar Világítástechnikáért Alapítvány által kiírt Schanda János publikációs ösztöndíjat. A dijat Schanda Tamás János, az Innovációs és Technológiai Minisztérium Európai Uniós fejlesztésekért felel?s államtitkára, Schanda János professzor unokája adta át. Gratulálunk sikeréhez! Forrás.

 
Gratulalunk!
Takacs Gabor

Takács Gábor kollégánk 2018. szeptember 5-én sikeresen megvédte "Integrált mikrocsatornás hütöeszközök modellezése és karakterizációja" címü Ph.D doktori értekezését. Gratulálunk sikeréhez!

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 54 / 153
© 2018 EET
2018.11.21 [04:22] Hirek