Fõmenü
Hirek
Keresés
Linkek
Intranet


"Legzöldebb Tanszék 2011, 2012"


Záróvizsga 2018. június 20.

A 2018. június 20-i záróvizsga beosztása itt található. Mivel néhány esetben még nem biztos, hogy az illetö védhet, kérjük, hogy a megadott idöponthoz képest egy órával korábban érkezzenek. (Nyilván az elsö két vizsgázó vizsgája nem kezdödik 10 óra elött, úgyhogy ök 10-re jöjjenek.)

 

 
Demonstratori palyazat (C, Python)

Demonstrátori pályázat

 

A BME VIK az Elektronikus Eszközök Tanszéke számára demonstrátori pályázatot hirdet a 2018/19 tanév öszi félévére A programozás alapjai 1. (C programozás) és A programozás alapjai (Python) tárgyból.

A demonstrátor feladata             
(a) kezdö demonstrátor esetén heti egy 2 órás C/Python labor megtartása,          
(b) legalább 1 év tapasztalattal rendelkezö demonstrátor esetén egy vagy több 2 órás C/Python labor vagy C gyakorlat megtartása,          
továbbá (mindenki számára) részvétel a nagy ZH-k javításában.

Tovább...
 
Gratulalunk!

Czirkos Zoltan A Müegyetem kiváló oktatója kitüntetésben részesült Czirkos Zoltán kollégánk. Ezt a kitüntetést azok kaphatják meg a Hallgatói Képviselet javaslatára, akiket az általuk tartott kurzusokon legalább száz hallgató véleményezett, és az ez alapján felállított lista elsö öt helyének valamelyikén végzett. Czirkos Zoltán évek óta folyamatosan a lista élvonalában végez, többször volt elsö helyezett is. A kitüntetés átadására 2018. május 26-án, a BME Szenátus ünnepi ülésén került sor. Gratulálunk!

 Image

Fotó: Philip János, Takács Ildikó

 
Gratulalunk!
Németh Márton kollégánk 2018. május 18-án sikeresen megvédte "Mikrorendszerek transzportfolyamatainak redukált rend? modelljei" címü Ph.D doktori értekezését. Gratulálunk sikeréhez!
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 54 / 148
© 2018 EET
2018.08.20 [11:40] Hirek