Main Menu
News
Search
Links
Intranet


"Legzöldebb Tanszék 2011, 2012"


Gratulálunk!
Gratulálunk Gergely Balázsnak, aki a Silicon Laboratories Hungary Kft. által meghirdetett diplomaterv pályázaton 2011 tavaszi félévében II. helyezést ért el Lézer interferometriás mérõrendszer adatfeldolgozó egységének tervezése címû diplomamunkájával. Gratulálunk Balázs konzulenseinek, dr. Bognár Györgynek és Horváth Gyulának is a sikeres felkészítéshez!
 
Önlabok, szakdolgozatok, diplomák nyomtatása - fontos!

Megkérjük kedves Hallgatóinkat, hogy az önálló laboratóriumi beszámoló, szakdolgozat, diplomaterv nyomtatásánál vegyék figyelembe tanszékünk környezettudatos irányelveit: http://www.eet.bme.hu/zoldtanszek

 
Gratulálunk!

Gratulálunk Berényi Csaba hallgatónknak, aki Napszimulátor tervezése és építése fehér LED-ek alkalmazásával címû diplomatervével elsõ díjat nyert a Méréstechnikai, Automatizálási és Informatikai Tudományos Egyesület diplomaterv pályázatán! Gratulálunk Csaba konzulenseinek, Timárné Horváth Veronikának és Plesz Balázsnak is a remek felkészítésért!

 Image

 
Címzetes docensi cím és dékáni dicséretek
dr. Török Sándor
Nagy örömmel gratulálunk dr. Török Sándor kollégánknak címzetes egyetemi docensi címéhez! Dr. Török Sándor hosszú évtizedek óta tanszékünk kollektívájának kiváló tagja, Számos tárgyat oktatott, többek között A képtechnika alapjait, A multimédia integrált áramköreit, az Elektronikai tervezés és minõsítést, és számos labortárgyat. Számos méréstechnikai eszköz kifejlesztésében vett részt, többek között jelentõs szerepe volt a legnagyobb elektronikai vállalatok által használt, a Mentor Graphics Micred Division által forgalmazott nagy pontosságú T3Ster termikus tranziens teszter és kiegészítõinek kifejlesztésében. Jó egészséget, erõt  és további jó munkát kívánunk!
dr. Hosszú Gábor Horváth Gyula
Dr. Hosszú Gábor és Horváth Gyula kollégánk dékáni dicséretben részesült a Villamosmérnöki és Informatikai Karért végzett munkájukért. Szívbõl gratulálunk az elismeréshez!
 
More...
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Results 109 - 160 of 160
© 2019 EET
Thursday, 25 April 2019 News