Fõmenü
Hirek
Keresés
Linkek
Intranet


"Legzöldebb Tanszék 2011, 2012"


Címzetes docensi cím és dékáni dicséretek
dr. Török Sándor
Nagy örömmel gratulálunk dr. Török Sándor kollégánknak címzetes egyetemi docensi címéhez! Dr. Török Sándor hosszú évtizedek óta tanszékünk kollektívájának kiváló tagja, Számos tárgyat oktatott, többek között A képtechnika alapjait, A multimédia integrált áramköreit, az Elektronikai tervezés és minõsítést, és számos labortárgyat. Számos méréstechnikai eszköz kifejlesztésében vett részt, többek között jelentõs szerepe volt a legnagyobb elektronikai vállalatok által használt, a Mentor Graphics Micred Division által forgalmazott nagy pontosságú T3Ster termikus tranziens teszter és kiegészítõinek kifejlesztésében. Jó egészséget, erõt  és további jó munkát kívánunk!
dr. Hosszú Gábor Horváth Gyula
Dr. Hosszú Gábor és Horváth Gyula kollégánk dékáni dicséretben részesült a Villamosmérnöki és Informatikai Karért végzett munkájukért. Szívbõl gratulálunk az elismeréshez!
 
Az Elektronikus Eszközök Tanszéke a legzöldebb tanszék

2011. április 12-én az Egyetemi Zöld Kör (EZK) díjátadóján az Elektronikus Eszközök Tanszéke a Zöld Tanszék Verseny gyõzteseként "BME Zöld Tanszék Minõsítést" és a "Legzöldebb Tanszék 2011" díjat nyerte el.

A díj tiszteletére fát ültetett és emlékplakettet helyezett el az EZK a K épület kertjében.

Ismerje meg az EET Zöld Stratégiáját a tanszéki Zöld Projekt oldalon!


 

 
BME EET a RENEXPO-n
Szeretettel meghívjunk minden érdeklõdõt a 2011. május 5-7. között megrendezésre kerülõ "V. RENEXPO® Central Europe - Nemzetközi Kiállítás és Konferencia a Megújuló Energiáról és az Energiahatékonyságról" rendezvényre. Látogassa meg tanszékünk standját a kiállításon, az UniStreeten! Tudjon meg többet, és igényeljen ingyenes belépõjegyet a kapcsolódó weboldalunkról!

http://www.eet.bme.hu/renexpo/

 
Felhívás tanulmányi versenyre

Mikroelektronika és technológia tanulmányi verseny 2011. április 14-én csütörtökön 16-20 óráig a V.2.256. teremben.

 

Tovább...
 
További tartalom...
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Találatok 109 - 157 / 157
© 2019 EET
2019.02.22 [21:03] Hirek