IMSC, TDK és tehetséggondozás

Integrált BSc-MSc program

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kara (BME VIK), a világ számos vezető műszaki egyetemének sikeres gyakorlatát követve, 2016 szeptemberétől kezdődően hírdeti meg a villamosmérnöki, és a mérnökinformatikusi képzési programjait integrált formában is. Az integrált program a BME-VIK által a Felvételi Tájékoztatóban meghirdetett villamosmérnöki és mérnökinformatikusi BSc és MSc képzések szakmailag egyetlen ívet képező változata, amelyet röviden integrált BSc-MSc programnak (IMSc) nevezünk.

A jó irány!

Tanszékünkön a kari irányelveknek megfelelően maximálisan segítjük a programban résztvevő hallgatókat abban, hogy megkapják azt a külön figyelmet, mely segít kibontakoztatni akár rejtett képességeiket is. Mindamellett, hogy a BSc alapképzésen oktatott tárgyainkban külön – az elmélyülést segítő – feladatokat adunk az erre jelentkező hallgatóknak, bátorítjuk őket, hogy becsatlakozzanak különféle kutatási projektjeinkbe is, melyekből akár TDK dolgozatokat is készíhetnek.

Mindezekmellett a Karon egyedülálló módon Tanszékünkön működik egy Tehetségpont is, ahol szakképzett tehetségfejlesztő tanár segíti a hallgatók munkáját.

Kapcsolat

  • Tehetségpont vezetője, tanszéki TDK felelős, okl. tehetségfejlesztő tanár