Fõmenü
Hirek
Keresés
Linkek
Intranet


"Legzöldebb Tanszék 2011, 2012"


Gratulalunk!
Takacs Gabor

Takács Gábor kollégánk 2018. szeptember 5-én sikeresen megvédte "Integrált mikrocsatornás hütöeszközök modellezése és karakterizációja" címü Ph.D doktori értekezését. Gratulálunk sikeréhez!

 
Gratulálunk

Örömmel jelenjük be, hogy a Silicon Laboratories Hungary Kft. és a Pro Progressio alapítvány diplomaterv pályázatán tanszékünk hallgatóinak eredménye a 2018 tavaszi félévben a következö:

2. díj: Szele Dávid: Alacsony fogyasztású, ISM sávú ILO áramkörök tervezése. Konzulens: Dr. Bognár György, Takács Gábor, Elektronikus Eszközök Tanszéke.

3. díj: Horváth Ottó: Szintetizálható tesztkörnyezet fejlesztése futásidöben újrakonfigurálható processzoros rendszerek gyorsítóáramköreihez. Konzulens: Dr. Horváth Péter, Elektronikus Eszközök Tanszéke

A nyerteseknek gratulálunk!

 
Záróvizsga 2018. június 20.

A 2018. június 20-i záróvizsga beosztása itt található. Mivel néhány esetben még nem biztos, hogy az illetö védhet, kérjük, hogy a megadott idöponthoz képest egy órával korábban érkezzenek. (Nyilván az elsö két vizsgázó vizsgája nem kezdödik 10 óra elött, úgyhogy ök 10-re jöjjenek.)

 

 
Demonstratori palyazat (C, Python)

Demonstrátori pályázat

 

A BME VIK az Elektronikus Eszközök Tanszéke számára demonstrátori pályázatot hirdet a 2018/19 tanév öszi félévére A programozás alapjai 1. (C programozás) és A programozás alapjai (Python) tárgyból.

A demonstrátor feladata             
(a) kezdö demonstrátor esetén heti egy 2 órás C/Python labor megtartása,          
(b) legalább 1 év tapasztalattal rendelkezö demonstrátor esetén egy vagy több 2 órás C/Python labor vagy C gyakorlat megtartása,          
továbbá (mindenki számára) részvétel a nagy ZH-k javításában.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 54 / 150
© 2018 EET
2018.09.21 [07:02] Hirek