Fõmenü
Hirek
Keresés
Linkek
Intranet


"Legzöldebb Tanszék 2011, 2012"


Gratulálunk!

Poppe Andras

Rencz Márta, az Elektronikus Eszközök Tanszéke egyetemi tanára 2019. március 21-én San Jose-ban, a SEMI-THERM konferencián, az elektronikai ipar legjelentösebb termikus konferenciáján vette át a "Thermal Hall of Fame Lifetime Acheivement Award" díjat. A díj átvétele elött, a konferencia program részeként, Rencz professzor asszony egy 40 perces plenáris elöadást tartott, a 8. szekció zárásaként. 

11:30 a.m. – 12:30 p.m. Hall of Fame Lifetime Achievement Award Presentation ‘From a Tiny University Lab to the World: the MicReD Story’ Dr. Márta Rencz, Budapest University of Technology and Economics

A díjak hivatalos oldala: https://semi-therm.org/awards
A konferencia programja: https://semi-therm.org/agenda/schedule-of-papers

 ImageImageImage

 
Gratulalunk!
Poppe Andras

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke március 15. alkalmából a Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal polgári tagozata kitüntetést adományozta GYULAI JÓZSEF Széchenyi-díjas fizikus, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a Budapesti Müszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kara Elektronikus Eszközök Tanszékének professor emeritusa és a Magyar Tudományos Akadémia Energiatudományi Kutatóközpontja M?szaki Fizikai és Anyagtudományi Intézetének tanácsadója részére a hazai anyagtudomány, föként a mikro- és nanoszerkezetü félvezetö anyagok kutatása területén elért, nemzetközileg is kiemelkedö tudományos eredményei, a fiatalabb generációk tudományos kibontakozását segítö egyetemi oktatói munkája, valamint jelentös tudományszervezö tevékenysége elismeréseként.

Poppe Andras

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke március 15. alkalmából a Magyar Érdemrend középkeresztje polgári tagozata kitüntetést adományozta BÁRSONY ISTVÁN Széchenyi-díjas villamosmérnök, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a Magyar Tudományos Akadémia Energiatudományi Kutatóközpontja Müszaki Fizikai és Anyagtudományi Intézetének kutatóprofesszora, a Budapesti Müszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kara Elektronikus Eszközök Tanszékének egyetemi magántanára részére a funkcionális anyagok kutatása és innovatív mérnöki alkalmazása területén végzett, nemzetközi szinten is kiemelkedö munkája, valamint tudományterülete kapcsolatainak szervezésében, illetve a mérnöki-kutatói utánpótlás nevelésében elért sikerei elismeréseként.

 
Záróvizsga 2019. január 15.
A 2019. január 15-i záróvizsga beosztása BSc és MSc itt található. Kérjük, hogy a megadott idöponthoz képest félórával korábban érkezzenek. (Nyilván az elsö vizsga nem kezdödik elöbb, az els? vizsgázóknak nem kell el?bb jönnie.)
 
Demonstratori palyazat 2019. tavasz (C++)

A BME VIK az Elektronikus Eszközök Tanszéke számára demonstrátori pályázatot hirdet a 2018/19 tanév tavaszi félévére A programozás alapjai 2. (C++ programozás) tárgyból.

A demonstrátor feladata             
(a) kezdö demonstrátor esetén heti egy 2 órás C++ labor megtartása,      
(b) legalább 1 év tapasztalattal rendelkezö demonstrátor esetén egy vagy több 2 órás C++ labor megtartása,
továbbá (mindenki számára) részvétel a nagy ZH-k javításában.

A pályázatra jelentkezhet, aki

- a BME-vel aktív alap-, mester- vagy osztatlan képzéses hallgatói jogviszonyban áll.
- vagy (a) rendelkezik alapképzésben vagy osztatlan képzésben szerzett oklevéllel, vagy (b) legyen legalább annyiszor 25 kreditje, ahány lezárt féléve van és halmozott súlyozott átlaga haladja meg a 3,50-et.
 - nem áll fegyelmi büntetés hatálya alatt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 54 / 159
© 2019 EET
2019.03.23 [21:45] Hirek